Дизайн журналу
Дизайн журналу
Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко

1,6 S.M. OF LIFE

Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко Основна концепція полягала в тому, щоб прокоментувати той факт, що наше життя скорочується, щоб вписатись у обмежений простір нашого офісу. Врешті-решт я зрозумів, що кожна цивілізація може мати дуже різне сприйняття речей залежно від її соціального контексту. Наприклад, цей стіл можна було б використовувати для сієсти або для декількох годин сну вночі в ті дні, коли хтось бореться за дотримання термінів. Проект отримав назву за розмірами прототипу (2,00 метра завдовжки та 0,80 метра шириною = 1,6 см) та фактом, що робота продовжує займати все більше місця у нашому житті.

Назва проекту : 1,6 S.M. OF LIFE, Ім'я дизайнерів : Athanasia Leivaditou, Прізвище клієнта : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.