Дизайн журналу
Дизайн журналу
Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко

1,6 S.M. OF LIFE

Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко Основна концепція полягала в тому, щоб прокоментувати той факт, що наше життя скорочується, щоб вписатись у обмежений простір нашого офісу. Врешті-решт я зрозумів, що кожна цивілізація може мати дуже різне сприйняття речей залежно від її соціального контексту. Наприклад, цей стіл можна було б використовувати для сієсти або для декількох годин сну вночі в ті дні, коли хтось бореться за дотримання термінів. Проект отримав назву за розмірами прототипу (2,00 метра завдовжки та 0,80 метра шириною = 1,6 см) та фактом, що робота продовжує займати все більше місця у нашому житті.

Назва проекту : 1,6 S.M. OF LIFE, Ім'я дизайнерів : Athanasia Leivaditou, Прізвище клієнта : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Письмовий Стіл, Який Трансформується В Ліжко

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.