Дизайн журналу
Дизайн журналу
Автономний Мобільний Робот

Pharmy

Автономний Мобільний Робот Автономний навігаційний робот для лікарняної логістики. Це система обслуговування продуктів, яка забезпечує безпечні ефективні поставки, зменшуючи шанси медичного працівника потрапляючи до хвороби, стримуючи пандемічні захворювання між персоналом лікарні та пацієнтами (COVID-19 або H1N1). Конструкція допомагає здійснювати доставку лікарні з легким доступом та безпекою, використовуючи нескладну взаємодію користувачів через дружню технологію. Робототехнічні пристрої мають можливість самостійно переміщуватися у приміщенні та синхронізувати потік із подібними підрозділами, маючи можливість спільної роботи колективу роботів.

Розумний Дифузор Аромату

Theunique

Розумний Дифузор Аромату Агаровий рідкісний і дорогий. Його аромат можна отримати тільки при спалюванні або екстрагуванні, використовувати його в приміщенні та надавати мало хто з користувачів. Щоб подолати ці обмеження, після трирічних зусиль понад 60 конструкцій, 10 прототипів та 200 експериментів створено розумний дифузор аромату та натуральні таблетки з агару. Він демонструє нову можливу модель бізнесу та використовує контекст для аграрної промисловості. Користувачі можуть просто вставити дифузор у автомобіль, легко налаштувати час, густоту та різноманітність ароматів та насолоджуватися захоплюючою ароматерапією куди б вони не їхали та коли б не їхали.

Автоматична Соковижималка

Toromac

Автоматична Соковижималка Торомак спеціально розроблений своїм потужним виглядом, щоб запропонувати новий спосіб споживання свіжовичавленого апельсинового соку. Створений для максимального видобутку соку, він призначений для ресторанів, кафетерій та супермаркетів, а його преміальний дизайн дозволяє приємно пережити смак, здоров'я та гігієну. Він має інноваційну систему, яка ріже плід вертикально і стискає половинки за допомогою обертового тиску. Це означає, що максимальна продуктивність досягається без стискання або торкання оболонки.

Трансформативна Шина

T Razr

Трансформативна Шина Найближчим часом перед дверима бум розвитку електричного транспорту. Як виробник автозапчастин, Maxxis продовжує думати, як він може спроектувати можливу розумну систему, яка може брати участь у цій тенденції і навіть допомогти прискорити її. T Razr - це розумна шина, розроблена для потреб. Вбудовані датчики активно виявляють різні умови руху та подають активні сигнали для перетворення шини. Збільшені протектори розтягуються та змінюють контактну область у відповідь на сигнал, тому покращують продуктивність тяги.

Розкішний Гібридний Фортепіано

Exxeo

Розкішний Гібридний Фортепіано EXXEO - елегантний гібридний фортепіано для сучасних просторів. Його унікальна форма втілює тривимірний синтез звукових хвиль. Клієнти можуть повністю налаштувати своє фортепіано, щоб він гармоніював із його оточенням як декоративне мистецтво. Це високотехнологічне фортепіано виготовлено з екзотичних матеріалів, таких як Carbon Fiber, преміум класу автомобільної шкіри та аерокосмічного класу. відтворює широкий динамічний діапазон грандіозних фортепіано через аудіосистему потужністю 200 Вт, 9 колонок. Спеціальна вбудована батарея дозволяє фортепіано виконувати до 20 годин за один заряд.

Комплекс Гостинності

Serenity Suites

Комплекс Гостинності Апартаменти Serenity Suites розташовані в поселенні Нікіті на острові Ситонія на Халкідікі, Греція. Комплекс складається з трьох приміщень з двадцятьма люксами та басейном. Будівельні одиниці виділяють глибоку форму просторового горизонту, забезпечуючи при цьому оптимальний вид на море. Басейн - це серцевина між проживанням та громадськими зручностями. Комплекс гостинності є визначною пам'яткою для району як екстравертна оболонка із внутрішніми якостями.