Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кіно

Wuhan Pixel Box Cinema

Кіно "Піксель" є основним елементом зображень, дизайнер досліджує взаємозв'язок руху та пікселя, щоб стати темою цього дизайну. "Піксель" застосовується в різних областях кінотеатру. У великому залі каси розміщений величезний вигнутий конверт, утворений понад 6000 штук панелей з нержавіючої сталі. Особлива стіна дисплея прикрашена величезною кількістю квадратних смуг, що виступають на стіну, і є гламурною назвою кіно. Всередині цього кінотеатру кожен би насолоджувався чудовою атмосферою цифрового світу, що створюється згуртованістю всіх елементів «Пікселя».

Назва проекту : Wuhan Pixel Box Cinema, Ім'я дизайнерів : Ajax Law, Прізвище клієнта : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Кіно

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.