Дизайн журналу
Дизайн журналу
Світильник

vanory Estelle

Світильник Estelle поєднує класичний дизайн у вигляді циліндричного скляного корпусу ручної роботи з інноваційною технологією освітлення, яка створює тривимірні світлові ефекти на текстильному абажурі. Навмисно розроблена, щоб перетворити світловий настрій в емоційний досвід, Estelle пропонує нескінченну різноманітність статичних і динамічних настроїв, які створюють усілякі кольори та переходи, керовані за допомогою сенсорної панелі на світильнику або програми для смартфона.

Пересувний Павільйон

Three cubes in the forest

Пересувний Павільйон Три куба - це пристрій з різними властивостями та функціями (ігрові майданчики для дітей, громадські меблі, предмети мистецтва, кімнати для медитації, альтанки, невеликі місця відпочинку, зали очікування, стільці з дахом) і можуть подарувати людям свіжі просторові відчуття. Три куба можна легко транспортувати вантажівкою, завдяки розміру та формі. Що стосується розмірів, установки (нахилу), поверхонь сидіння, вікон тощо, то кожен куб спроектований по-своєму. Три куби називаються традиційними японськими мінімальними просторами, такими як кімнати для чайної церемонії, з мінливістю та мобільністю.

Багатофункціональний Комплекс

Crab Houses

Багатофункціональний Комплекс На величезній рівнині Сілезької низовини одна чарівна гора височіє над мальовничим містом Соботка, вкрита туманом таємниці. Там, серед природних ландшафтів і легендарного місця, планується розмістити комплекс Crab Houses: дослідницький центр. В рамках проекту ревіталізації міста він має розкрити креативність та інноваційність. Місце об’єднує науковців, митців та місцеву громаду. Форма павільйонів натхненна крабами, що заходять у море трави. Вночі вони будуть підсвічуватися, нагадуючи світлячків, що ширяють над містом.

Стіл

la SINFONIA de los ARBOLES

Стіл Таблиця la SINFONIA de los ARBOLES — це пошук поезії в дизайні... Ліс, який видно з землі, схожий на колони, що зникають у небі. Ми не можемо побачити їх згори; ліс з висоти пташиного польоту нагадує гладкий килим. Вертикальність стає горизонтальністю і все ще залишається єдиною у своїй подвійності. Так само, стіл la SINFONIA de los ARBOLES нагадує про гілки дерев, які утворюють стійку основу для тонкої стільниці, яка кидає виклик силі тяжіння. Лише де-не-де крізь гілки дерев блимає сонячне проміння.

Аптека

Izhiman Premier

Аптека Новий дизайн магазину Іжіман Прем’єр розвивався навколо створення модного та сучасного досвіду. Дизайнер використав різне поєднання матеріалів і деталей для обслуговування кожного куточка експонованих предметів. Кожна демонстраційна область розглядалася окремо, вивчаючи властивості матеріалів та експонованих товарів. Створення поєднання матеріалів між калькуттським мармуром, деревом горіха, дубом і склом або акрилом. В результаті досвід базувався на кожній функції та вподобаннях клієнтів із сучасним та елегантним дизайном, сумісним із представленими предметами.

Художня Оцінка

The Kala Foundation

Художня Оцінка Вже давно існує глобальний ринок індійських картин, але інтерес до індійського мистецтва в США відстає. Щоб привернути увагу до різних стилів індійського народного живопису, Фонд Кала створено як нову платформу для демонстрації картин і зробити їх більш доступними для міжнародного ринку. Фундація складається з веб-сайту, мобільного додатка, виставки з редакційними книгами та продуктів, які допомагають подолати розрив і поєднати ці картини з більшою аудиторією.