Дизайн журналу
Дизайн журналу
Розумний Дифузор Аромату

Theunique

Розумний Дифузор Аромату Агаровий рідкісний і дорогий. Його аромат можна отримати тільки при спалюванні або екстрагуванні, використовувати його в приміщенні та надавати мало хто з користувачів. Щоб подолати ці обмеження, після трирічних зусиль понад 60 конструкцій, 10 прототипів та 200 експериментів створено розумний дифузор аромату та натуральні таблетки з агару. Він демонструє нову можливу модель бізнесу та використовує контекст для аграрної промисловості. Користувачі можуть просто вставити дифузор у автомобіль, легко налаштувати час, густоту та різноманітність ароматів та насолоджуватися захоплюючою ароматерапією куди б вони не їхали та коли б не їхали.

Кондиціонер

Midea Sensia HW

Кондиціонер Midea Sensia сприяє якості життя та інноваційному способу викриття предмета прикраси. Крім ефективності потоку повітря та тиші, він представляє інноваційну сенсорну панель, яка надає доступ до функцій та кольорів та інтенсивності блискавки. Кольорова терапія, яка допомагає антистресовому процесу, в тренді інноваційні продукти в обох напрямках, благополуччя та естетиці. На додаток до різної естетики, його форми поєднують домашній інтер’єр як з елегантністю, так і стилем, оцінюючи будинок непрямим світлом.

Письмовий Стіл

Duoo

Письмовий Стіл Стіл Duoo - це бажання висловити характер через мінімалізм форм. Його тонкі горизонтальні лінії та кутові металеві ніжки створюють потужне візуальне зображення. Верхня полиця дозволяє розмістити канцтовари, щоб вона не заважала під час роботи. Прихований лоток на поверхні для підключення пристроїв підтримує чисту естетику. Стільниця з натурального шпону несе тепло текстури натуральної деревини. Стіл підтримує бездоганний баланс, завдяки гармонійно підібраним матеріалам, функціональності та практичності в поєднанні з естетикою регулярних і строгих форм.

Машина Домашньої Пасти

Hidro Mamma Mia

Машина Домашньої Пасти Hidro Mama Mia - це соціокультурний порятунок завдяки італійській гастрономії. Надзвичайно простий у використанні, він легкий і компактний, простий у зберіганні та транспортуванні. Це дозволяє безпечно високу продуктивність, забезпечуючи приємне приготування їжі для сім'ї у щоденному житті та взаємодії з друзями. Двигун повністю інтегрований до комплекту передач, що пропонує потужність, надійність та безпечне використання, забезпечуючи також легку чистку та підтримку. Він ріже тісто різної товщини, маючи можливість готувати різноманітні страви: макарони, локшина, лазанья, хліб, тістечка, піца та інше.

Гіперкар

Brescia Hommage

Гіперкар У часи високотехнологічних усіх цифрових гаджетів, плоскості сенсорних екранів та раціональних однотомних транспортних засобів проект Brescia Hommage - це старе шкільне двомісне дизайн дизайну гіперкар, що передбачається святкуванням епохи, в якій вишукана простота, сильна дотичність, сира сила, чиста краса та прямий зв’язок між людиною та машиною були правилом гри. Час, коли сміливі та геніальні люди, як Етторе Бугатті, самі створювали мобільні пристрої, які дивували світ.

Басейни

Termalija Family Wellness

Басейни Сімейне оздоровлення «Термалія» - це останній у серії проектів, які Енота побудувала в Терме Олімія за останні п’ятнадцять років і завершує повну трансформацію курортного комплексу. Здалеку, форма, колір і масштаб нової скупченої структури чотиригранних томів є продовженням скупчення навколишніх сільських будівель, візуально поширюючись в серце комплексу. Нова покрівля виконує роль великого літнього відтінку і не узурпує жоден дорогоцінний зовнішній простір.