Дизайн журналу
Дизайн журналу
Програма Дизайнерських Заходів

Russian Design Pavilion

Програма Дизайнерських Заходів виставки, конкурси дизайну, семінари, навчальні консультації з дизайну та видавничі проекти, спрямовані на просування російських дизайнерів та брендів за кордоном. Наша діяльність стимулює російськомовних дизайнерів удосконалювати свої знання та вміння за допомогою міжнародних проектів та допомагає зрозуміти їх роль у дизайнерській спільноті, як просувати та робити свою продукцію конкурентоспроможною, а також створювати справжні інновації.

Навчально-Виховний Інструмент

Corporate Mandala

Навчально-Виховний Інструмент Корпоративний мандала - це абсолютно новий інструмент для навчання та навчання. Це інноваційна та унікальна інтеграція стародавнього принципу мандали та фірмового стилю, призначена для підвищення роботи в команді та загальної ефективності бізнесу. Крім того, це новий елемент фірмового стилю компанії. Корпоративна мандала - це групова діяльність для команди або індивідуальна діяльність для менеджера. Він розроблений спеціально для конкретної компанії і розфарбований командою або індивідуально вільно та інтуїтивно, де кожен може вибрати будь-який колір чи поле.

Портативний Ультразвуковий Детектор Дефектів

Prisma

Портативний Ультразвуковий Детектор Дефектів Призма призначена для неінвазивного тестування матеріалів в самих екстремальних умовах. Це перший детектор, який ввімкнув вдосконалене зображення в режимі реального часу та 3D-сканування, що набагато полегшує інтерпретацію недоліків, скорочуючи час техніка на місці. Завдяки практично незнищенному корпусу та унікальним безліччю режимів огляду, Prisma може охопити всі тестові програми - від нафтопроводів до аерокосмічних компонентів. Це перший детектор з інтегральним записом даних та автоматичним створенням звітів у форматі PDF. Підключення до бездротового зв'язку та Ethernet дозволяє легко модернізувати або діагностувати пристрій.

Лабораторна Система Очищення Води

Purelab Chorus

Лабораторна Система Очищення Води Purelab Chorus - це перша модульна система очищення води, розроблена з урахуванням індивідуальних лабораторних потреб та простору. Він доставляє всі сорти очищеної води, забезпечуючи масштабоване, гнучке, індивідуальне рішення. Модульні елементи можуть бути розподілені по всій лабораторії або з'єднані між собою в унікальному форматі вежі, мінімізуючи слід системи. Гаптичні засоби керування пропонують надзвичайно керовані швидкості подачі, тоді як ореол світла вказує на статус хору. Нова технологія робить Chorus найдосконалішою доступною системою, знижуючи вплив на навколишнє середовище та поточні витрати.

Вступний Простір Для Виставки-Годинника

Salon de TE

Вступний Простір Для Виставки-Годинника Перед тим, як відвідувачі дослідили 145 міжнародних брендів годинників в рамках Salon de TE, потрібен був вступний дизайн космосу площею 1900 м2. Для захоплення уяви відвідувачів розкішного способу життя та романтики основна концепція була розроблена «Подорож поїзда« Делюкс ». Для того, щоб створити драматизацію, приймальна зала була перетворена на тему денного вокзалу, поєднану зі сценою вечірнього залізничного майданчика внутрішнього залу із вікнами вагона великого розміру, що випускають візуальні сюжетні сюжети. Нарешті, багатофункціональна арена зі сценою відкривається до різних фірмових вітрин.

Туристичний Атракціон

In love with the wind

Туристичний Атракціон Замок Закоханий у вітер - це резиденція 20 століття, розташована в межах 10 соток ландшафту біля села Равадіново, місцевість у самому серці гори Странджа. Відвідайте і насолоджуйтесь всесвітньо відомими колекціями, приголомшливою архітектурою та надихаючими сімейними історіями. Відпочиньте серед ідилічних садів, насолоджуйтесь прогулянками лісом та берегом озера та відчуйте дух казок.