Дизайн журналу
Дизайн журналу
Приватне Проживання

City Point

Приватне Проживання Дизайнер шукав натхнення у міського пейзажу. Тим самим мальовничий міський простір «поширився» на житловий простір, охарактеризувавши проект метрополітенською темою. Темні кольори підсвічували світлом, щоб створити чудові візуальні ефекти та атмосферу. Прийнявши мозаїку, картини та цифрові відбитки з висотних будівель, враження сучасного міста внесли в інтер’єр. Дизайнер доклав великих зусиль до просторового планування, особливо зосередившись на функціональності. Результатом було стильне та розкішне житло, яке було достатньо просторим для обслуговування 7 людей.

Атріум

Sberbank Headquarters

Атріум Швейцарський офіс архітектури Evolution Design у партнерстві з російською архітектурною студією T + T architects розробив просторий багатофункціональний атріум у новому офісі корпорації Сбербанку в Москві. Денне світло затопило в атріумі різноманітні приміщення для коворкінгу і кав'ярню, а підвісний зал для зустрічей ромбів був основним центром внутрішнього подвір’я. Дзеркальні відбиття, засклений внутрішній фасад та використання рослин додають відчуття просторості та безперервності.

Дизайн Офісу

Puls

Дизайн Офісу Німецька інженерна компанія Puls переїхала до нових приміщень і використала цю можливість для візуалізації та стимулювання нової культури співпраці всередині компанії. Новий дизайн офісу спричиняє культурні зміни, коли команди повідомляють про значне зростання внутрішньої комунікації, особливо між науково-дослідними та департаментними розробками та іншими відділами. Компанія також спостерігала зростання спонтанних неформальних зустрічей, які, як відомо, є одним з ключових показників успіху в інноваціях в галузі досліджень та розробок.

Житловий Будинок

Flexhouse

Житловий Будинок Flexhouse - це сімейний будинок на озері Цюріх у Швейцарії. Побудований на складній трикутній земельній ділянці, стиснутої між залізничною лінією та місцевою під'їзною дорогою, Flexhouse є результатом подолання багатьох архітектурних викликів: обмежувальних граничних відстаней та об’єму забудови, трикутної форми ділянки, обмежень щодо місцевої просторічності. Будівля, що вийшла з-під широких скляних стін та білого фасаду, схожих на стрічку, настільки легка та мобільна на вигляд, що нагадує футуристичний посудину, що приплив із озера і знайшов природне місце для причалу.

6280.ch Коворкінг-Хаб

Novex Coworking

6280.ch Коворкінг-Хаб Розміщений серед гір та озер у мальовничій центральній Швейцарії, 6280.ch коворкінг-центр - це відповідь на зростаючу потребу у гнучких та доступних робочих просторах у сільській місцевості Швейцарії. Він пропонує місцевим фрілансерам та малому бізнесу сучасний робочий простір із інтер’єрами, які черпають натхнення з сайтів, що створюють буколь, та віддають шану своєму промисловому минулому, наполегливо сприймаючи природу робочого життя 21 століття.

Дизайн Офісу

Sberbank

Дизайн Офісу Складність цього проекту полягала в розробці спритного робочого місця величезних розмірів протягом дуже обмежених часових рамків та утримати фізичні та емоційні потреби офісних користувачів завжди в основі дизайну. З новим дизайном офісу Сбербанк зробив перші кроки на шляху модернізації їх робочого місця. Новий дизайн офісу дозволяє персоналу виконувати свої завдання в найбільш підходящому робочому середовищі та встановлює абсолютно нову архітектурну ідентичність для провідної фінансової установи Росії та Східної Європи.