Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виставковий Стенд

Onn Exhibition

Виставковий Стенд Onn - це продукт преміум-класу, який поєднує традиції із сучасними конструкціями завдяки майстрам культурних цінностей. Матеріали, кольори та вироби Onn натхненні природою, яка освітлює традиційні персонажі смаком блиску. Виставковий стенд був побудований для відтворення сцени природи, використовуючи матеріали, які додаються разом з продуктами, щоб стати самим гармонізованим мистецьким твором.

Виставковий Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Виставковий Дизайн Мультимедійна виставка була присвячена 20-й річниці відновлення національної валюти. Метою виставки було познайомити рамки трійці, на якій базувався художній проект, а саме банкноти та монети, автори - 40 видатних латвійських художників різних творчих жанрів - та їхні художні твори. Концепція виставки виникла із графіту чи свинцю, що є центральною віссю олівця, загальним інструментом для художників. Графітна структура послужила центральним дизайнерським елементом виставки.

Комерційний Простір

De Kang Club

Комерційний Простір Dekang розташований в комерційному центрі Гуанчжоу, Китай, є SPA та розважальним одним із комерційних проектів. Проект є в дизайнерській концепції «міського ландшафту» як основної підказки, що відповідає вимогам сучасного міського життя.

Оздоровчий Центр

Yoga Center

Оздоровчий Центр Розташований у найзайнятішому районі міста Кувейт, центр йоги - це спроба оживити цокольний поверх Джассімської вежі. Місцезнаходження проекту було неортодоксальним. Однак це була спроба обслуговувати жінок як у межах міста, так і з навколишніх житлових районів. Приймальна зона в центрі взаємодіє як з шафками, так і з офісною зоною, що забезпечує безперебійний потік членів. Потім область шафки вирівнюється з областю для миття ніг, яка сигналізує про «зону вільного взуття». Відтоді - коридор і читальня, що ведуть до трьох кімнат йоги.

Бістро

Ubon

Бістро Убон - тайське бістро, розташоване в ядрі міста Кувейт. Звідси відкривається вид на вулицю Фахада Аль-Саліма, вулицю, яку поважають за торгівлю ще за часів. Простірна програма цього бістро вимагає ефективного дизайну для всіх кухонних, складських та туалетних зон; що забезпечує простору обідню зону. Щоб це було досягнуто, інтер'єр працює там, де він гармонійно поєднується з існуючими конструктивними елементами.

Комерційна Зона Та Зал Vip

Commercial Area, SJD Airport

Комерційна Зона Та Зал Vip Цей проект приєднається до нової тенденції зеленого дизайну Аеропорти у світі, він включає магазини та послуги в терміналі і змушує пасажира переживати досвід під час його інстанції. ЗЕЛЕНИЙ Тенденція дизайну аеропортів включає в себе простори більш зеленої та стійкої вартості аероспортивного дизайну, сукупність комерційної площі освітлюється природним сонячним світлом завдяки монументальному скляному фасаду, що виходить на злітно-посадкову смугу. VIP Lounge був розроблений з урахуванням органічної та авангардистської концепції дизайну осередків. Фасад дозволяє забезпечити конфіденційність у приміщенні, не перекриваючи вигляд на зовнішній вигляд.