Дизайн журналу
Дизайн журналу
Логотип Та Фірмовий Стиль

Lazord

Логотип Та Фірмовий Стиль Він охоплює простий логотип, канцелярські приналежності, кавову чашку і поширюється на більш широкі програми фірмової ідентичності, що містять деталі дизайну інтер'єру. Вони ефективно грають з кольором, формою та типом, і працюють у деталях та обробці матеріалів високої якості. Концепція Lazard побудована на значенні каменю Lapis Lazuli, арабською мовою також відомий як «Лазард». Як тезка з каменю, відома в арабській історії, що представляє мудрість і правду і підтримує потужний королівський синій колір, Lazard Cafe - це велична концепція, спеціально розроблена з метою придавати смак арабського смаку Оману.

Назва проекту : Lazord, Ім'я дизайнерів : Shadi Al Hroub, Прізвище клієнта : Gate 10 LLC.

Lazord Логотип Та Фірмовий Стиль

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.