Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

Phuket VIP Mercury

Офіс Спираючись на тему відкритості та поглибленого дослідження бренду, дослідив дизайн та створив візуальну інтеграцію зорової розширюваності та історії бренда з планетою як головним творчим елементом. План вирішив наступні три проблеми з новими візуальними мисленнями: баланс відкритості та функцій простору; Поділ та поєднання функціональних областей простору; Регулярність та зміна базового просторового стилю.

Назва проекту : Phuket VIP Mercury, Ім'я дизайнерів : Songhuan Wu, Прізвище клієнта : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Офіс

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.