Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлювальна І Звукова Система

Luminous

Освітлювальна І Звукова Система Світлодіодні розроблені, щоб запропонувати ергономічне освітлення та оточуючу систему звуку в одному продукті. Він спрямований на створення емоцій, які користувачі бажають відчути і використали поєднання звуку і світла для досягнення цієї мети. Звукова система, розроблена на основі відображення звуку та імітує 3D об'ємний звук у приміщенні, не потребуючи проводки та встановлення кількох колонок навколо місця. Як підвісне світло, Luminous створює пряме і непряме освітлення. Ця система освітлення забезпечує м'яке, рівномірне та низьке контрастне світло, що запобігає відблисків та проблем із зором.

Назва проекту : Luminous, Ім'я дизайнерів : Mohammad Hossein Namayandegi, Прізвище клієнта : M. Namayandegi.

Luminous Освітлювальна І Звукова Система

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.