Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлювальна І Звукова Система

Luminous

Освітлювальна І Звукова Система Світлодіодні розроблені, щоб запропонувати ергономічне освітлення та оточуючу систему звуку в одному продукті. Він спрямований на створення емоцій, які користувачі бажають відчути і використали поєднання звуку і світла для досягнення цієї мети. Звукова система, розроблена на основі відображення звуку та імітує 3D об'ємний звук у приміщенні, не потребуючи проводки та встановлення кількох колонок навколо місця. Як підвісне світло, Luminous створює пряме і непряме освітлення. Ця система освітлення забезпечує м'яке, рівномірне та низьке контрастне світло, що запобігає відблисків та проблем із зором.

Назва проекту : Luminous, Ім'я дизайнерів : Mohammad Hossein Namayandegi, Прізвище клієнта : M. Namayandegi.

Luminous Освітлювальна І Звукова Система

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.