Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлювальна І Звукова Система

Luminous

Освітлювальна І Звукова Система Світлодіодні розроблені, щоб запропонувати ергономічне освітлення та оточуючу систему звуку в одному продукті. Він спрямований на створення емоцій, які користувачі бажають відчути і використали поєднання звуку і світла для досягнення цієї мети. Звукова система, розроблена на основі відображення звуку та імітує 3D об'ємний звук у приміщенні, не потребуючи проводки та встановлення кількох колонок навколо місця. Як підвісне світло, Luminous створює пряме і непряме освітлення. Ця система освітлення забезпечує м'яке, рівномірне та низьке контрастне світло, що запобігає відблисків та проблем із зором.

Назва проекту : Luminous, Ім'я дизайнерів : Mohammad Hossein Namayandegi, Прізвище клієнта : M. Namayandegi.

Luminous Освітлювальна І Звукова Система

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.