Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дизайн Винних Етикеток

I Classici Cherchi

Дизайн Винних Етикеток Для історичної винзаводу на Сардинії з 1970 року був розроблений рестайлінг етикетки для ліній вин The Classics. Вивчення нових етикеток хотіло зберегти зв’язок із традицією, яку компанія дотримується. На відміну від попередніх етикеток, він працював, щоб надати нотку елегантності, що добре поєднується з високою якістю вин. Для етикетки працювали з технікою Брайля, яка привносить елегантність та стиль без зважування. Квітковий візерунок заснований на графічному опрацюванні візерунку сусідньої церкви Санта Кроче в Узіні, яка також є логотипом компанії.

Назва проекту : I Classici Cherchi, Ім'я дизайнерів : Giovanni Murgia, Прізвище клієнта : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Дизайн Винних Етикеток

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.