Дизайн журналу
Дизайн журналу
Світлодіодний Парасоль Та Великий Садовий Факел

NI

Світлодіодний Парасоль Та Великий Садовий Факел Новий парасоль NI переосмислює освітлення таким чином, що воно може бути більше, ніж світним предметом. Інноваційно поєднуючи парасоль та садовий факел, NI виглядає розумно стоячи біля шезлонгів на басейні або інших відкритих майданчиках з ранку до ночі. Власний OTC-датчик (пальцевий диммер) дозволяє користувачам легко налаштувати рівень бажаного освітлення 3-канальної системи освітлення. NI також приймає світлодіодний драйвер низької напруги 12 В, який генерує дуже мало тепла, забезпечуючи енергоефективне джерело живлення для системи з більш ніж 2000шт 0,1 Вт світлодіодів.

Назва проекту : NI , Ім'я дизайнерів : Terry Chow, Прізвище клієнта : FOXCAT.

NI  Світлодіодний Парасоль Та Великий Садовий Факел

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.