Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець

ICICLE

Стілець Я думаю, що сидіння - це найважливіші та найособистішіші елементи дизайну інтер’єру. Також, він має надзвичайні ролі у зовнішніх і внутрішніх приміщеннях. Завжди крісла - це місце для сидіння, відпочинку та відпочинку, коли ви досягнете. Крім того, всі мають гарне почуття щодо цього питання. Тепер, що трапиться, якщо безпечна і прекрасна частина, на яку ви покладаєтесь, стане жорстокими і невпевненими елементами? Це відчуття, яке я хочу показати.

Назва проекту : ICICLE, Ім'я дизайнерів : Ali Alavi, Прізвище клієнта : Ali Alavi design.

ICICLE Стілець

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.