Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець

ICICLE

Стілець Я думаю, що сидіння - це найважливіші та найособистішіші елементи дизайну інтер’єру. Також, він має надзвичайні ролі у зовнішніх і внутрішніх приміщеннях. Завжди крісла - це місце для сидіння, відпочинку та відпочинку, коли ви досягнете. Крім того, всі мають гарне почуття щодо цього питання. Тепер, що трапиться, якщо безпечна і прекрасна частина, на яку ви покладаєтесь, стане жорстокими і невпевненими елементами? Це відчуття, яке я хочу показати.

Назва проекту : ICICLE, Ім'я дизайнерів : Ali Alavi, Прізвище клієнта : Ali Alavi design.

ICICLE Стілець

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.