Дизайн журналу
Дизайн журналу
Настільна Лампа

Aida

Настільна Лампа Особисто я черпаю натхнення у тварин на природі, і в більшості своїх дизайнів я вважаю за краще розгорнути природні форми, а не використовувати геометричні форми. Настільна лампа - один з моїх улюблених предметів в дизайні інтер’єру. Дизайн цієї настільної лампи був натхненний Рогом баранів (мокрішим). Я спробував створити скульптурно-декоративну форму, функціонуючи як настільна лампа.

Назва проекту : Aida, Ім'я дизайнерів : Ali Alavi, Прізвище клієнта : Ali Alavi design.

Aida Настільна Лампа

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.