Дизайн журналу
Дизайн журналу
Настільна Лампа

Aida

Настільна Лампа Особисто я черпаю натхнення у тварин на природі, і в більшості своїх дизайнів я вважаю за краще розгорнути природні форми, а не використовувати геометричні форми. Настільна лампа - один з моїх улюблених предметів в дизайні інтер’єру. Дизайн цієї настільної лампи був натхненний Рогом баранів (мокрішим). Я спробував створити скульптурно-декоративну форму, функціонуючи як настільна лампа.

Назва проекту : Aida, Ім'я дизайнерів : Ali Alavi, Прізвище клієнта : Ali Alavi design.

Aida Настільна Лампа

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.