Дизайн журналу
Дизайн журналу
Дерев'яна Гра

BlindBox

Дерев'яна Гра BlindBox - це дерев'яна гра, яка поєднує головоломки з іграми на пам’ять і підсилює такі почуття, як слух та дотик. Це покрокова гра для двох гравців. Гравець, який збирає свій власний мармур, перш ніж виграє інший гравець. Горизонтальні ящики переміщуються гравцями, щоб вирівняти отвори посередині них, щоб створити вертикальні доріжки, щоб мармур падав. Гра вимагає можливостей стратегічного мислення для блокування опонента, гарної пам’яті для правильних рухів і великої уваги, щоб з’ясувати, де ваш мармур рухається до.

Назва проекту : BlindBox, Ім'я дизайнерів : Ufuk Bircan Özkan, Прізвище клієнта : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Дерев'яна Гра

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.