Дизайн журналу
Дизайн журналу
Плакати

Disease - Life is Golden

Плакати Цей проект народився з бажання створити деякі концепції, які можуть незвично описати соціальну обстановку та доброзичливо сприймати глядача. Ідея полягає в тому, щоб захворіти на хвороби та зробити їх візуально привабливими та інтригуючими. Хвороба - це щось погане, але це можна побачити по-іншому.

Назва проекту : Disease - Life is Golden, Ім'я дизайнерів : Giuliano Antonio Lo Re, Прізвище клієнта : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Плакати

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.