Дизайн журналу
Дизайн журналу
Консоль

Qadem Hooks

Консоль Qadem Hooks - це мистецький твір з функцією консолі, натхненною природою. Він складається з різних пофарбованих зелених старих гачків, які використовували разом із Qadem (заднє сідло старого дерев'яного мула) для транспортування пшениці з одного села в інше. зі скляною панеллю зверху.

Назва проекту : Qadem Hooks, Ім'я дизайнерів : May Khoury, Прізвище клієнта : Badr Adduja.

Qadem Hooks Консоль

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.