Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлення

Claire de Lune Chandelier

Освітлення Декоративна, освітлювальна, продається плоский пакет, упакований у мішок для багаторазового використання. Я надав доступну версію грандіозного, розкішного, культурного продукту, що представляє минулу епоху - бароко / рококо, виконаний із сучасного матеріалу. Ця тема є позачасовою. У той же час, Клер де Люн Люстра надає трохи гумору, у своїй примхи. (Інструкції по збірці надаються на папері, а також на компакт-диску Beta). Ідея зробити це пакетом було зіграти свою роль у зниженні викидів CO2, а також залучити кінцевого споживача до свідомого процесу своєї частини впливу на наше довкілля.

Назва проекту : Claire de Lune Chandelier, Ім'я дизайнерів : Claire Requa, Прізвище клієнта : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Освітлення

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.