Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлення

Claire de Lune Chandelier

Освітлення Декоративна, освітлювальна, продається плоский пакет, упакований у мішок для багаторазового використання. Я надав доступну версію грандіозного, розкішного, культурного продукту, що представляє минулу епоху - бароко / рококо, виконаний із сучасного матеріалу. Ця тема є позачасовою. У той же час, Клер де Люн Люстра надає трохи гумору, у своїй примхи. (Інструкції по збірці надаються на папері, а також на компакт-диску Beta). Ідея зробити це пакетом було зіграти свою роль у зниженні викидів CO2, а також залучити кінцевого споживача до свідомого процесу своєї частини впливу на наше довкілля.

Назва проекту : Claire de Lune Chandelier, Ім'я дизайнерів : Claire Requa, Прізвище клієнта : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Освітлення

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.