Дизайн журналу
Дизайн журналу
Cifi Пончик Дитячий Садок

CIFI Donut

Cifi Пончик Дитячий Садок Дитячий садок CIFI Donut приєднаний до інтернату. Для того, щоб створити місце для дошкільної освіти, що поєднує практичність і красу, воно намагається поєднати торговий простір з простором освіти. Завдяки кільцевій структурі, що поєднує тривимірні простори, будівля та ландшафт гармонійно поєднуються, утворюючи місце для діяльності, сповнене розваг та виховного значення.

Лікер

GuJingGong

Лікер Культурні історії, що передаються людьми, представлені на упаковці, а візерунки пиття дракона чітко промальовані. Дракона шанують у Китаї і символізує сприятливість. На ілюстрації, Дракон виходить пити. Оскільки його приваблює вино, він обертається навколо пляшки вина, додаючи традиційні елементи, такі як Сянцюн, палац, гора та річка, що підтверджує легенду про данину вина Гуцзін. Після відкриття коробки з’явиться шар паперової картки з ілюстраціями, щоб коробка отримала загальний ефект відображення після відкриття.

Ресторан

Thankusir Neverland

Ресторан Площа всього проекту досить велика, витрати на трансформацію електроенергії та води та центральне кондиціонування високі, як і інше обладнання для кухні та обладнання, тому доступний бюджет на оздоблення внутрішніх приміщень досить обмежений, тому дизайнери приймають “ краса природи самої будівлі ", що доставляє великий сюрприз. Дах було модифіковано, встановивши різну за розмірами ліхтарі на вершині. Протягом денного часу сонце світить крізь небо-вогні, створює природу та гармонізований світловий ефект.

Перстень

Ohgi

Перстень Мімая Дейл, дизайнер кільця Огі, передав символічне повідомлення з цим кільцем. Її натхнення на ринг прийшло з позитивних значень, які мають японські фанати складання та того, як їх люблять у японській культурі. Вона використовує 18K жовте золото і сапфір для матеріалу, і вони виходять розкішною аурою. Більше того, відкидний вентилятор сидить на кільці під кутом, який надає неповторну красу. Її дизайн - це єдність між Сходом і Заходом.

Листівка

Memento

Листівка Почніть все з вдячних. Серія листів для відкриття листів, яка відображає заняття: Memento - це не лише набір інструментів, а й ряд предметів, що виражає вдячність та почуття користувача. Завдяки семантиці продукту та простим зображенням різних професій, конструкції та унікальні способи використання кожної деталі Memento надають користувачеві різні сердечні враження.

Японський Ресторан І Бар

Dongshang

Японський Ресторан І Бар Dongshang - японський ресторан і бар, розташований в Пекіні, складається з бамбука в різних формах і розмірах. Ідея проекту полягала у створенні унікального обіднього середовища шляхом переплетення японської естетики з елементами китайської культури. Традиційний матеріал з міцними зв’язками з декоративно-прикладним мистецтвом двох країн покриває стіни та стелі, щоб створити інтимну атмосферу. Природний і стійкий матеріал символізує антибудівну філософію в класичній китайській історії, «Сім мудреців Бамбукового гаю», а інтер’єр викликає відчуття обіду в бамбуковому гаї.