Дизайн журналу
Дизайн журналу
Спікерський Оркестр

Sestetto

Спікерський Оркестр Оркестровий ансамбль спікерів, який грає разом, як справжні музиканти. Sestetto - це багатоканальна аудіосистема для відтворення окремих доріжок інструментів в окремих гучномовцях різних технологій та матеріалів, присвячених конкретному звуковому корпусу, серед чистого бетону, резонуючих дерев'яних дек та керамічних ріжків. Змішування треків та партій повертається до того, щоб бути фізично на місці прослуховування, як у справжньому концерті. Сестетто - камерний оркестр записаної музики. Sestetto власноруч виготовляють його дизайнери Стефано Іван Скарасія та Франческо Шям Зонка.

Кафе

Perception

Кафе Це невелике тепле дерев'яне кафе, розташоване на розі перехрестя в тихому районі. Централізована зона відкритої підготовки надає відвідувачам численні та великі враження від виступу баристів скрізь, де є барне сидіння або сидіння за столом у кафе. Стельовий об'єкт під назвою "Дерево затінення" починається з тильної сторони зони підготовки, і він охоплює зону споживача, щоб зробити всю атмосферу цього кафе. Це дає незвичний просторовий ефект для відвідувачів, а також стає засобом для людей, які хочуть загубитися в думках зі смаками кави.

Громадський Садовий Стілець На Відкритому Повітрі

Para

Громадський Садовий Стілець На Відкритому Повітрі Para - це набір громадських стільців на відкритому повітрі, розроблених для забезпечення стриманої гнучкості у зовнішніх умовах. Набір стільців, який має унікальну симетричну форму і повністю відхиляється від властивого візуальному балансу звичайного дизайну стільця. Натхнений простою формою гойдалок, цей набір стільців на відкритому повітрі сміливий, сучасний та вітає взаємодію. Обидва з важким зваженим дном Para A підтримує обертання на 360 навколо своєї основи, а Para B - двонаправлене гортання.

Стіл

Grid

Стіл Сітка - це стіл, розроблений із сіткової системи, натхненної традиційною китайською архітектурою, де тип дерев'яної конструкції під назвою Дугонг (Ду Гун) використовується в різних частинах будівлі. Використовуючи традиційну взаємозв’язану дерев’яну структуру, складання столу також є процесом вивчення конструкції та переживання історії. Несуча конструкція (Dou Gong) виготовлена з модульних деталей, які легко розбираються при необхідності зберігання.

Серія Меблів

Sama

Серія Меблів Sama - це справжня серія меблів, яка забезпечує функціональність, емоційний досвід та унікальність завдяки своїм мінімальним, практичним формам та сильному візуальному ефекту. Культурне натхнення, почерпнуте з поезії кружляючих костюмів, що носяться на церемоніях Сама, переосмислюється в його дизайні через гру конічної геометрії та техніки вигину металу. Скульптурна постава серії поєднується з простотою матеріалів, форм та технологій виготовлення, щоб запропонувати функціональні можливості. естетичні переваги. Результат - сучасна серія меблів, що забезпечує виразний дотик до житлових приміщень.

Кільце

Dancing Pearls

Кільце Танцюючі перлини серед бурхливих морських хвиль - це результат натхнення з океану та перлин, і це кільце 3D-моделі. Це кільце розроблено з поєднанням золота та різнокольорових перлин зі спеціальною структурою для реалізації руху перлів між шумливими хвилями океану. Діаметр труби був обраний належного розміру, що робить конструкцію досить міцною, щоб зробити модель технологічною.