Дизайн журналу
Дизайн журналу
Регульована Настільна Лампа

Poise

Регульована Настільна Лампа Акробатичний зовнішній вигляд Poise, настільної лампи, розробленої Робертом Дабі з Unform.Studio, переключається між статичною та динамічною та великою чи маленькою поставою. Залежно від пропорції між його освітленим кільцем і рукою, яка його тримає, виникає пересічна або дотична лінія до кола. При розміщенні на вищій полиці кільце може нависати над полицею; або, нахиливши кільце, воно може торкнутися навколишньої стіни. Метою цієї регульованості є залучення власника до творчого залучення та грати із джерелом світла пропорційно до інших оточуючих його об'єктів.

Виставковий Плакат

Optics and Chromatics

Виставковий Плакат Назва «Оптика та хроматика» стосується дискусії між betweenете та Ньютоном щодо природи кольорів. Ця дискусія представлена зіткненням двох буквених композицій: одна обчислена, геометрична, з гострими контурами, інша спирається на імпресіоністичну гру різнобарвних тіней. У 2014 році цей дизайн послужив обкладинкою обкладинки виконавців серії Pantone Plus.

Перстень

Gabo

Перстень Кільце Gabo було розроблено для того, щоб заохотити людей переглянути ще одну грайливу сторону життя, яка зазвичай втрачається, коли настає доросле життя. Дизайнер надихнувся спогадами спостерігати за сином, граючи з його барвистим магічним кубиком. Користувач може грати з кільцем, обертаючи два незалежні модулі. Роблячи це, набори кольорів дорогоцінних каменів або положення модулів можуть бути підібрані або невідповідні. Окрім грайливого аспекту, користувач має вибір носити інше кільце щодня.

Розвага

Free Estonian

Розвага У цьому унікальному художньому творі Ольга Рааг використовувала естонські газети з того року, коли автомобіль спочатку був виготовлений у 1973 році. Жовті газети в Національній бібліотеці були сфотографовані, прибрані, відрегульовані та відредаговані для використання у проекті. Кінцевий результат був надрукований на спеціальному матеріалі, який використовується на автомобілях, який триває 12 років, а на його подачу знадобилося 24 години. Безкоштовний естонський - це машина, яка привертає увагу, оточуючи людей позитивною енергією та ностальгічними, дитячими емоціями. Це викликає цікавість та зацікавленість у всіх.

Кінний Комплекс

Emerald

Кінний Комплекс Цілісний архітектурно-просторовий проект зображення, що об'єднує всі шість будівель, виявляє функціональну ідентичність кожної. Розширені фасади арен і конюшень, спрямовані до адміністративного композитного ядра. Шестигранна будівля у вигляді кришталевої сітки лежить у дерев'яному каркасі, як у намисті. Настінні трикутники прикрашені розсипом скла у вигляді смарагдових деталей. Вигнута біла конструкція підсвічує головний вхід. Фасадна сітка також є частиною внутрішнього простору, де середовище сприймається через прозору павутину. Інтер’єри продовжують тему дерев’яних конструкцій, використовуючи масштаб елементів до більш пропорційного людському масштабу.

Спікерський Оркестр

Sestetto

Спікерський Оркестр Оркестровий ансамбль спікерів, який грає разом, як справжні музиканти. Sestetto - це багатоканальна аудіосистема для відтворення окремих доріжок інструментів в окремих гучномовцях різних технологій та матеріалів, присвячених конкретному звуковому корпусу, серед чистого бетону, резонуючих дерев'яних дек та керамічних ріжків. Змішування треків та партій повертається до того, щоб бути фізично на місці прослуховування, як у справжньому концерті. Сестетто - камерний оркестр записаної музики. Sestetto власноруч виготовляють його дизайнери Стефано Іван Скарасія та Франческо Шям Зонка.