Дизайн журналу
Дизайн журналу
Скульптура

Iceberg

Скульптура Айсберги - це внутрішні скульптури. Поєднуючи гори, можна побудувати гірські хребти, ментальні пейзажі зі скла. Поверхня кожного предмета з переробленого скла унікальна. Таким чином, кожен об’єкт має унікальний характер, душу. Скульптури розміщені вручну, підписані та пронумеровані у Фінляндії. Основна філософія скульптури Айсберга - відображення змін клімату. Тому використовуваний матеріал - це вторинне скло.

Додаток Для Перегляду

TTMM for Pebble

Додаток Для Перегляду TTMM - це колекція 130 годин, призначена для смарт-годинника Pebble 2. Конкретні моделі показують час і дату, тиждень, кроки, час роботи, відстань, температуру та стан акумулятора або стан Bluetooth. Користувач може налаштувати тип інформації та переглянути додаткові дані після струшування. Годинники TTMM - це простий, мінімальний, естетичний дизайн. Це поєднання цифр та абстрактної інфо-графіки, ідеально підходить для епохи роботів.

Додаток Для Перегляду

TTMM for Fitbit

Додаток Для Перегляду TTMM - це колекція 21 годинника, призначена для смарт-годинників Fitbit Versa та Fitbit Ionic. Обличчя годинника мають складні налаштування лише за допомогою простого натискання на екран. Це робить їх дуже швидкими та простими в налаштуванні кольорів, попередньо встановлених дизайнів та ускладнень у налаштуваннях користувачів. Він натхненний такими фільмами, як Blade Runner та серіали Twin Peaks.

Додатки Для Годинників

TTMM

Додатки Для Годинників TTMM - це колекція годинників для смарт-годин Pebble Time та Pebble Time Round. Тут ви знайдете два додатки (як для Android, так і для iOS платформи) з 50 та 18 моделями в понад 600 кольорових варіаціях. TTMM - це просте, мінімальне та естетичне поєднання цифр та абстрактної інфографіки. Тепер ви можете обирати свій часовий стиль, коли завгодно.

Винні Етикетки

KannuNaUm

Винні Етикетки Дизайн винних етикеток KannuNaUm характеризується вишуканим та мінімальним стилем, отриманим шляхом пошуку символів, які можуть представляти їхню історію. Територія, культура та пристрасть виноробів Краю довголіття згущені у ці дві узгоджені етикетки. Все покращується дизайном столітньої виноградної лози, виготовленої технікою золота, висипаного в 3D. Іконографічний дизайн, який представляє історію цих вин, а разом з ними й історію землі, з якої народжується, Оґліястра, Земля Столітниць на Сардинії.

Дизайн Винних Етикеток

I Classici Cherchi

Дизайн Винних Етикеток Для історичної винзаводу на Сардинії з 1970 року був розроблений рестайлінг етикетки для ліній вин The Classics. Вивчення нових етикеток хотіло зберегти зв’язок із традицією, яку компанія дотримується. На відміну від попередніх етикеток, він працював, щоб надати нотку елегантності, що добре поєднується з високою якістю вин. Для етикетки працювали з технікою Брайля, яка привносить елегантність та стиль без зважування. Квітковий візерунок заснований на графічному опрацюванні візерунку сусідньої церкви Санта Кроче в Узіні, яка також є логотипом компанії.