Дизайн журналу
Дизайн журналу
Мобільний Додаток

Crave

Мобільний Додаток Мобільний додаток, Crave пропонує відповідь на кожну тягу. Консолідована послуга харчування, Crave підключає користувачів до рецептів та ресторанів, розкладає бронювання їжі та пропонує спільноті, де користувачі можуть поділитися своїм досвідом. Crave має макет фотосетки із стилем «щит» із візуальним вмістом. Завдяки мінімалістичному дизайну та яскравим кольорам кожен екран інтерфейсу забезпечує чітку функціональність, заохочуючи залучення користувачів. Використовуйте Crave для вдосконалення кулінарії, відкрийте для себе нові кухні та станьте частиною спільноти, яка заохочує кулінарні розвідки та пригоди.

Назва проекту : Crave , Ім'я дизайнерів : anjali srikanth, Прізвище клієнта : Capgemini.

Crave  Мобільний Додаток

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.