Дизайн журналу
Дизайн журналу
Цифрові Рецепти Соціальних Медіа

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Цифрові Рецепти Соціальних Медіа Продовольчі рішення Unilever доручили мешканці шеф-кухаря Хайді Хекманн (регіональний шеф-кухар, Кейптаун) створити 11 унікальних рецептів сумішей спецій за допомогою асортименту спецій Робертсонс. В рамках кампанії «Наше подорож, твоє відкриття» ідея полягала у створенні унікальних образів та дизайнів, використовуючи ці інгредієнти для веселої кампанії у Facebook. Щотижня унікальні спайкові суміші шеф-кухаря Хайді публікували як багаті на засоби масової інформації Facebook Canvas Posts. Кожен із цих рецептів також доступний для завантаження iPad на веб-сайті UFS.com.

Назва проекту : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Ім'я дизайнерів : Lize-Marie Swan, Прізвище клієнта : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Цифрові Рецепти Соціальних Медіа

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.