Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональна Гітара

Black Hole

Багатофункціональна Гітара Чорна діра - це багатофункціональна гітара, заснована на стилях музики хард-рок та метал. Форма кузова забезпечує гітаристам відчуття комфорту. Він оснащений рідкокристалічним дисплеєм на грифі для створення візуальних ефектів та програм навчання. Знаки шрифтом Брайля за шиєю гітари можуть допомогти людям, сліпим або зі слабким зором, грати на гітарі.

Назва проекту : Black Hole, Ім'я дизайнерів : Pouladvar, Прізвище клієнта : Pouladvar Design Group.

Black Hole Багатофункціональна Гітара

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.