Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лікувальна Клініка Краси

Chun Shi

Лікувальна Клініка Краси Концепція дизайну, що стоїть за цим проектом, - це "клініка на відміну від клініки", її надихнули деякі невеликі, але красиві художні галереї, і дизайнери сподіваються, що ця медична клініка має темперамент галереї. Таким чином гості можуть відчути вишукану красу та невимушену атмосферу, а не напружене клінічне середовище. Вони додали балдахін на вході та край безкінечного басейну. Басейн візуально з'єднується з озером і відображає архітектуру та денне світло, приваблюючи гостей.

Назва проекту : Chun Shi, Ім'я дизайнерів : Guoqiang Feng and Yan Chen, Прізвище клієнта : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Chun Shi Лікувальна Клініка Краси

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.