Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лікувальна Клініка Краси

Chun Shi

Лікувальна Клініка Краси Концепція дизайну, що стоїть за цим проектом, - це "клініка на відміну від клініки", її надихнули деякі невеликі, але красиві художні галереї, і дизайнери сподіваються, що ця медична клініка має темперамент галереї. Таким чином гості можуть відчути вишукану красу та невимушену атмосферу, а не напружене клінічне середовище. Вони додали балдахін на вході та край безкінечного басейну. Басейн візуально з'єднується з озером і відображає архітектуру та денне світло, приваблюючи гостей.

Назва проекту : Chun Shi, Ім'я дизайнерів : Guoqiang Feng and Yan Chen, Прізвище клієнта : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Chun Shi Лікувальна Клініка Краси

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.