Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

Sufi

Стіл Йылмаз Доган, який вважає, що сліди та форми, що випливають із етнічних культур та їх філософії, - це багатий скарб, який відкриває дизайнеру двері для нових пригод; Він сконструював Суфі після своїх досліджень про Мевлеви, які поєднують чистоту, любов і гуманізм з простотою і є продуктом культури, що склалася 750 років. Натхненний платтям «Tennure», яке носили дервіші Mevlevi на церемоніях, Стол Sufi - це динамічний дизайн, який може служити на різній висоті. Суфі може перетворитися на сервісний і демонстраційний блок або стіл для нарад, поки це обідній стіл.

Назва проекту : Sufi, Ім'я дизайнерів : Yılmaz Dogan, Прізвище клієнта : QZENS .

Sufi Стіл

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.