Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

Sufi

Стіл Йылмаз Доган, який вважає, що сліди та форми, що випливають із етнічних культур та їх філософії, - це багатий скарб, який відкриває дизайнеру двері для нових пригод; Він сконструював Суфі після своїх досліджень про Мевлеви, які поєднують чистоту, любов і гуманізм з простотою і є продуктом культури, що склалася 750 років. Натхненний платтям «Tennure», яке носили дервіші Mevlevi на церемоніях, Стол Sufi - це динамічний дизайн, який може служити на різній висоті. Суфі може перетворитися на сервісний і демонстраційний блок або стіл для нарад, поки це обідній стіл.

Назва проекту : Sufi, Ім'я дизайнерів : Yılmaz Dogan, Прізвище клієнта : QZENS .

Sufi Стіл

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.