Дизайн журналу
Дизайн журналу
Шафа-Купе

Pont

Шафа-Купе Шафа з понтом підходить для невеликих приміщень. Маючи компактний розмір, можна надати всі необхідні функції. Ніша грає роль тумбочки. Вбудований світильник замінює настільну лампу. Також на звороті ніші можна розмістити розетку для зарядки гаджетів. Всередині є відділення для короткого і довгого одягу. Нижче - дві коробки для білизни. На звороті дверей велике дзеркало. Ця модель народилася стихійно, віддаючи належне творчості Джо Понті.

Назва проекту : Pont, Ім'я дизайнерів : Elena Zaznobina, Прізвище клієнта : School of Design DETALI.

 Pont Шафа-Купе

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.