Дизайн журналу
Дизайн журналу
Жіноче Плаття

A Lenticular Mini-Dress

Жіноче Плаття Цифрова технологія сьогодні створила незліченні естетичні та виразні зміни в дизайні моди, ввівши в неї нові засоби масової інформації, засновані на тривимірних ефектах. Ця міні-сукня з сочевиці демонструє динамічну зміну кольору за допомогою модуля у формі планктону. Листи тканини сочевиці, на яких представлені тривимірні дисплеї, створюють ілюзію глибини під різними кутами, а текстильний дизайн на основі модуля підкреслює райдужний колір, який поширюється від синього до чорного. Надаючи океанське відчуття, напівпрозорі ПВХ-модулі двох різних графічних конструкцій з'єднуються разом із модулями сочевиці без шиття.

Назва проекту : A Lenticular Mini-Dress, Ім'я дизайнерів : Kyung-Hee Choi, Прізвище клієнта : Sassysally.

A Lenticular Mini-Dress Жіноче Плаття

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.