Дизайн журналу
Дизайн журналу
Церква

Mary Help of Christian Church

Церква Враховуючи розширення католицької громади та зростання туристів на острові Самуї, Сураттані. Зовнішній вигляд церкви Марії Допомоги християнського був розроблений у поєднаному вигляді молиться руки, кутові крила та Промені Святого Духа. Внутрішній простір, безпека, як в утробі матері. Використовуючи довгу і вузьку світлову порожнину та велику легку ізоляційну конструкцію, бетонне крило, що проходить крізь порожнечу світла, було побудовано для створення тіні, яка постійно змінюється з часом, але зберігає комфорт інтер'єру. Мінімізуйте символічну прикрасу та використання природного матеріалу як смиренний спокій під час молитви.

Назва проекту : Mary Help of Christian Church, Ім'я дизайнерів : ่Juti Klipbua, Прізвище клієнта : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Церква

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.