Дизайн журналу
Дизайн журналу
Церква

Mary Help of Christian Church

Церква Враховуючи розширення католицької громади та зростання туристів на острові Самуї, Сураттані. Зовнішній вигляд церкви Марії Допомоги християнського був розроблений у поєднаному вигляді молиться руки, кутові крила та Промені Святого Духа. Внутрішній простір, безпека, як в утробі матері. Використовуючи довгу і вузьку світлову порожнину та велику легку ізоляційну конструкцію, бетонне крило, що проходить крізь порожнечу світла, було побудовано для створення тіні, яка постійно змінюється з часом, але зберігає комфорт інтер'єру. Мінімізуйте символічну прикрасу та використання природного матеріалу як смиренний спокій під час молитви.

Назва проекту : Mary Help of Christian Church, Ім'я дизайнерів : ่Juti Klipbua, Прізвище клієнта : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Церква

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.