Дизайн журналу
Дизайн журналу
Колекція Ювелірних Виробів

Merging Galaxies

Колекція Ювелірних Виробів Колекція ювелірних колекцій Ольги Яцкаер, що об'єднує галактики, базується на трьох основних елементах, два з яких виконані у двох різних розмірах, що представляють галактики, планетарні системи та планети. Шматки існують у золоті / лазуриті, золоті / нефриті, сріблі / оніксі та срібні / лазуриті. Кожен елемент має мережеву конструкцію на звороті, яка представляє сили гравітації. Таким чином шматки безперервно трансформуються під час зносу, як елементи повертаються. Більше того, оптичні ілюзії створюються за допомогою тонких гравюр, ніби встановлені невеликі дорогоцінні камені.

Назва проекту : Merging Galaxies, Ім'я дизайнерів : Olga Yatskaer, Прізвище клієнта : Queensberg.

Merging Galaxies Колекція Ювелірних Виробів

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.