Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кулінарна Книга

12 Months

Кулінарна Книга Угорська кулінарна книга «Угорський кухонний стіл 12 місяців», дебютувала автор Ева Беззег, була запущена в листопаді 2017 року Artbeet Publishing. Це унікальне мальовниче мистецьке найменування, яке щомісяця представляє сезонні салати із смаками декількох кухонь з усього світу. Глави слідкують за зміною пір року на наших тарілках і в природі протягом цілого року в 360pp, включаючи сезонні рецепти та відповідні страви, місцевий пейзаж та життєві портрети. Окрім того, що є нецікавою тематичною колекцією рецептів, це обіцяє невпинне мистецьке мистецтво.

Назва проекту : 12 Months, Ім'я дизайнерів : Eva Bezzegh, Прізвище клієнта : Artbeet.

12 Months Кулінарна Книга

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.