Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Пива

Okhota Strong

Упаковка Пива Ідея цього перепроектування полягає в тому, щоб показати високий АБВ продукту за допомогою візуально впізнаваного твердого матеріалу - гофрованого металу. Гофрований металевий тиснення стає головним мотивом скляної пляшки, роблячи її тактильною і простою для тримання. Графічний малюнок, що нагадує гофрований метал, переноситься на алюміній, може доповнюватися масштабним діагональним логотипом марки та модернізованим зображенням мисливця, що робить новий дизайн більш динамічним. Графічне рішення як для пляшки, так і для банок є простим і легким у виконанні. Сміливі кольори та елегантні елементи дизайну приваблюють цільову аудиторію та підвищують видимість полиці.

Назва проекту : Okhota Strong, Ім'я дизайнерів : Uniqa Creative Engineering, Прізвище клієнта : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Упаковка Пива

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.