Дизайн журналу
Дизайн журналу
Приватне Проживання

39 Conduit Road

Приватне Проживання Це 2476 кв.м. Підрозділ, розташований у елітному та розкішному районі, охоплює підписний вид на гавань Вікторія. Дизайнер виступив кравцем халату і перетворив цю одиницю високої цінності на красуню, одягнену на вечірнє плаття на замовлення, використовуючи такі матеріали, як золотий лист у кольорі шампанського золота, фігурний клен у сіро-дерев’яному тоні та граніт унікальними лініями жилок. Крім того, однією з найважливіших моментів в дизайні стала реалізація системи Smart Living, що забезпечує всебічне управління електричними пристроями, щоб щодня приносити зручність власникові.

Назва проекту : 39 Conduit Road, Ім'я дизайнерів : Chiu Chi Ming Danny, Прізвище клієнта : Danny Chiu Interiors Designs Ltd..

39 Conduit Road Приватне Проживання

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.