Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ламінований Бамбуковий Табурет

Kala

Ламінований Бамбуковий Табурет Кала, табурет, виготовлений з ламінованого бамбука з висувним механізмом в центральній осі. Будучи натхненною парасолькову структуру парасольки, ламіновану бамбукову смужку нагрівали та затискали кріпленням у деревній формі, що вигиналося у формі, демонструючи її простоту та східну чарівність. Цікаво, що еластичність ламінованої конструкції з бамбука та висувний механізм на центральній осі знайдуть взаємодію, коли сидіти на табуреті Кала, вона буде спускатися легенько і плавно, і коли хтось встає з табурета Кала, він підніметься назад до свого положення .

Назва проекту : Kala, Ім'я дизайнерів : ChungSheng Chen, Прізвище клієнта : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

Kala Ламінований Бамбуковий Табурет

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.