Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кінно-Спортивний Центр

Equitorus

Кінно-Спортивний Центр Еквіторус повинен відповідати усім суворим санітарним та технологічним вимогам щодо утримання, підготовки та підготовки коней, що змагаються на найвищому рівні. Комплекс містить всю інфраструктуру, необхідну для проживання та відпочинку власників коней у вільний час. Найбільш чудовим елементом комплексу є його велика крита арена з клеєних дерев’яних конструкцій, на якій представлена галерея у формі Г у формі глядацьких сидінь та кафе. Об'єкт сприймається як контраст по відношенню до природного середовища. Схоже, хтось розкинув на землі барвистий килимок з домотканих виробів.

Назва проекту : Equitorus , Ім'я дизайнерів : Polina Nozdracheva, Прізвище клієнта : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Кінно-Спортивний Центр

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.