Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ялинка

A ChristmaSpiral

Ялинка Дизайнер намагався переосмислити класичний символ традиції, ялинку, через використання нових форм та нових матеріалів. Зокрема, він зосередив увагу на розробці об'єкта, який став водночас контейнером та його вмістом, розробивши коробку-контейнер, що стає опорною базою при впливі. Насправді, коли його не застосовують, дерево обгороджується і захищається циліндричною дерев’яною коробкою, тоді як при відкритті його розвивається у формі спіралі, обволіканої світловим променем по всій довжині, що підсилює композиційну вертикальність цього об’єкта дизайну.

Назва проекту : A ChristmaSpiral, Ім'я дизайнерів : Francesco Taddei, Прізвище клієнта : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Ялинка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.