Дизайн журналу
Дизайн журналу
Робоча Станція

Brake valve checking

Робоча Станція Робоча станція - це повністю перероблений складний верстат, призначений для перевірки гальмівних клапанів водіїв. Робоча станція включає такі частини: робоче місце, підставка EPDB, частина резервуарів зі стисненим повітрям, частина для контролера гальмового клапана, переривник командного ланцюга, ручний керуючий клапан і з'єднувальні модулі. Пристрій був розроблений з урахуванням усіх ергономічних вимог і має безліч переваг. Дизайн був логічно структурований відповідно до робочого процесу, естетичних принципів та ергономічності, щоб досягти гармонії та єдності кожної деталі та всієї композиції.

Назва проекту : Brake valve checking, Ім'я дизайнерів : Anna Kholomkina, Прізвище клієнта : Russian Railways design-construction design office.

Brake valve checking Робоча Станція

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.