Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кулькова Ручка

Possibilities

Кулькова Ручка Ніщо не перемагає тактильний зв’язок розміщення ідей на папері. Це має бути те, чим ви можете пишатись. Поважаючи традицію, кулькова ручка Можливості від "Якщо" запозичує елементи з перо і авторучки, щоб знову з'єднатися з радістю від написання, тоді як стандартне поповнення кульковим G2 приносить зручність і універсальність сучасного письма . Його дизайн фокусується на плавному з'єднанні висувної кришки проти висихання, активації рукоятки стискання, заміні заправки за допомогою "пристосування" та двоступеневому кишеньковому затискачі для стилю, практичності та задоволення, що триває все життя.

Назва проекту : Possibilities, Ім'я дизайнерів : Dave Colliver, Прізвище клієнта : If.

Possibilities Кулькова Ручка

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.