Дизайн журналу
Дизайн журналу
Аналізатор Води

OFi

Аналізатор Води Для Ofi, для "Інтелектуального плаваючого об'єкта", віддалене управління басейном стає вітерцем! Ця повна система дозволяє здійснювати постійний моніторинг параметрів води, а також автоматично отримувати сповіщення, як тільки виявляється аномалія, і мати доступ до порад щодо проведення заходів з технічного обслуговування. Для максимального комфорту додаток для смартфона дозволяє в будь-який момент оглянути всі дані. Ofi обладнаний зондами, які постійно вимірюють кілька параметрів: pH, сіль ... А його 3 кольоровий світлодіод дозволяє власнику з першого погляду дізнатися про стан свого басейну.

Назва проекту : OFi , Ім'я дизайнерів : Frédéric Clermont, Прізвище клієнта : Asamgo.

OFi  Аналізатор Води

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.